Ispovijesti

Sinov drug moj bivsi ucenik!

Imam 60god.crna duga kosa, 65kg za svoje godine prilicno ocuvana i odrzavana. da neduzim zapocecu vam pricu. Moj sin igor se od malih nogu druzi sa jednim mojim skolskim ucenikom koji sada ima 30god i prerastao je u pravu momcinu, sportistu. Cesto dolazi kod nas kuci a u poslednje vreme sam primetila da mi nestaju stvari i te koje nadjem su skroz umazane. Nisam znala ko je ni o cemu se radi dok jednu noc kada je njegov drug po imenu marko spavao kod nas posle izlaska sa mojim sinom i cerkom. Cerka mi je inace 91god a sin 85god.otisli su u sobu i tamo su jos sedeli i picali porilicno pripiti a ja sam se tusirala i spremala za spavanje i postavila sam kameru u kupatilo da probav da vidim ko mi uzima stvari

Savet za sve parove koji su zaljubljeni i imaju ozbiljne namere. Ako ste previše različiti, prekidajte na vreme. Ostala sam predugo u vezi zbog ljubavi, zanemarivala koliko smo različiti, mislila da će se kockice sklopiti. Neće, nikad neće. Sad je gore nego ikad. Dođe mi da vrištim na neke njegove komentare, ume da me dovede do ludila da čupam samoj sebi kosu i grebem ruke. A što je najgore, ne radi on ništa loše nego je jednostavno takav, a ja sam ovakva i zajedno se ne sklapamo nikako. Manite se onoga suprotnosti se privlače, sve je to ok i simpatično na početku možda, ali ako ste par i ako planirate život zajedno, vi morate da budete u skladu, moraju da vam se poklope i energije, a i razmišljanja. Slažem se i za balans i za razgovor i za kompromis u vezi, kao i da niko nije idealan. Ali sa nekim ljudima se jednostavno sklopite, neko ume sa vama i takve vas prihvati i voli, kao i vi. Sa drugima ne možete, jer ste sa različitih svetova.

Dolazim iz jednog jako malog grada (cijela opština oko 300 km2). Kao klinka sam često išla na majčino selo jer sam tu bila svoj na svome. Rodice i prijateljice i po cijeli dan smijehotres. Svakog ljeta to selo organizuje jedan sportsko društveni događaj koji se desi zadnji vikend u 7.mjesecu. Naravno i tu sam išla i kako tu dođe masa ljudi sa svih strana. Sjedim jednom s rodicom i nekim dečkima pričamo. Meni se jedan stalno upucavao a ja ništa… rodica reče da je to neki njen rođak. Prođe sve to, ja otišla kući u grad i pričam s mamom nešto i spomenuh nadimak tog momka (izostavila sam upucavanje). Ispade da mi je rođak. Sreća pa ništa nije bilo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close