Ispovijesti

Moja devojka i ja smo slobodnije osobe

All ovo nam se desilo u jednoj u Srbiji bili smo sami par dana na spratu hotela, mana tog hotela je sto sobe nemaju terasu vec je jedna terasa za ceo sprat, na njoj se moja devojka suncala, sve je to bilo lepo dok se na nasem spratu nije pojavio jedan stariji gospodin koi je po ceo dan boravio na terasi i nesto cackao po laptopu, nama to nije smetalo, Natasa je cesto sa njim ostajala sama na terasi jer je mene to smaralo pa sam u sobi gledao utakmice, jednoga popodneva je Natasa primetila da je on gleda.

Danas sam kupio eterično ulje za stan prvi put nakon godina korištenja raznoraznih osvježivača i sprejeva. Istresem par kapi, zapalim svijeću i odjednom ostanem skamenjen. To je isto ono mirisno ulje koje je pokojni djed uvijek palio za Božić i Novu Godinu. Odjednom sam se vratio 20 godina unazad, kada sam se kao dijete najviše veselio odlasku baki i djedu za blagdane. Nikada nisam osjetio takvu nostalgiju, toliko lijepih uspomena mi se vratilo u sekundi i sve to samo zbog par kapi mirisnog ulja. Nevjerojatno koliko sjećanja mi se probudilo u tih par sekundi. Nažalost, djeda već dugo nema, a s babom praktično više i ne razgovaram. Volio bih se vratiti u ta neka stara dobra vremena…

Juče sam dobila otkaz, jer sam kasnila pola sata, pomažući nekom deki kojeg je auto udarilo na pješačkom. Pozvala sam hitnu i s dekom je sačekala. Na poslu mi gazda mrtav hladan kaže koji si k…. pomagala nekom kad ga i ne znaš, evo ti otkaz pa se zaposli u hitnoj. Ostala sam bez teksta kakve sve osobe žive na zemlji.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close