Ispovijesti

Moj svekar voli da gleda kako spavam

Udata sam i ja se oblacim provokativno, izlazim, pijem, naravno obrazovana sam. Ustala sam u 7 da vozim seku u skolu posto sam se planirala vratiti u krevet nisam se presvlacila imala na sebi uske bele pantalone, legla sam na ledja da odmorim dušu u jednom trenutku zaspivanja čula sam šuškanje na vratima, svekar je stajao sa podignutom .

Želeo bih da dobijem savete o tome da li da se vraćam u Srbiju ili ne. Naime, završavam ekonomiju i biznis u Beču i baš mi nedostaje Srbija. Lepo je ovde, ali nije to to, ko je osetio zna o čemu pričam. Znam vrlo dobro kakva je situacija u Srbiji po pitanju svega, pošto pratim. Ako bih se vratio, našao bih posao lako, znam nemački i engleski, plata bi bila oko 1000 evra verovatno, ako bih ostao ovde ili otišao dalje, plata bi mi duplo veća bila, čist vazduh, hrana kvalitetnija a jeftinija itd. Otprilike me

u Srbiju vraća društveni život, porodica i prijatelji. Ovde su ljudi vrlo ljubazni, ali ni sa kim nisam uspeo da ostvarim nešto više od “kolega” ili “poznanik”. Nemam pojma i nikako ne mogu da se odlučim. Šta je bolje, gde je bolje… Da li bih ovde ikad i upoznao neku devojku, kad je vrlo teško naći druga/drugaricu, da li bih funkcionisao na duže staze… Pišite molim Vas šta mislite, da mi pomognete da prelomim.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close