Ispovijesti

Cura me prevarila s ozenjenim covekom i njegova zena je to saznala

Kontaktirala me putem fejsbuka i predlozila mi da im se osvetimo. Recimo samo da su se nase ideje osvete razlikovale.. njena je bila malo ekstremnija, ali pristao sam. Na kraju je ona istukla moju curu, a ja njenog muza i mi smo zavrsili skupa. Cudno kako se neke stvari poklope. Imala sam priliku isprobati voziti jedan skupoceni auto i sa mnom je isla prijateljica. Kako je vlasnik auta poznavao mene i moje roditelje i

znao je da me zanimaju takvi auti, meni je dao da ga isprobam, ja sam u poruci napisala da cu mu se obuziti preko kreveta. Prijateljica se nije bunila iako sam je pitala zeli li ona i nije se vozila sa mnom u autu i rekla je da se ona ionako boji voziti to. Kada smo dosli kuci njena je mama saznala da sam ja imala priliku voziti ga, okrenula se prema njoj i pitala ju zasto ona nije vozila. U tom trenutku sam se jako glupo osecala i zeljela sam da se ni ja nisam vozila. Mogla je barem pitati to kada ja nisam bila prisutna, ovako mi je svu srecu pokvarila.

Studentica sam koja se sama financira već 4. godinu. Radim i plaćam stan i režije i sve što mi je potrebno. Došla korona, ostadoh bez posla, poslala 100 zamolbi, od nikoga ni odgovor. Loše sam psihički i ne znam kako dalje. Nemam ni za račun za internet koji mi je potreban zbog faksa. Ušteđevinu svu potrošila jer posla nemam otkako je krenulo zatvaranje u 11. mjesecu. Ne želim da me itko sažalijeva, nitko to ni ne zna, samo sam morala negdje to izbaciti iz sebe. Samo želim da mi Bog pomogne jer mislim da sutra neću imati ni za kruh, a tek za internet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close