Politika

Vučić u Novom Pazaru: Ja vas volim kao i sve druge građane Srbije, iskreno vas volim

“Jasno vam je da poslednjih nekoliko dana u moru obaveza i nedaća, nemam ni vremena da se bavim kampanjom. U vihoru rata koji se dogodio, moramo da brinemo da za budućnost naše dece i da im obezbedimo sve što im treba”, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsjednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić učestvovao je na predizbornom mitingu u Novom Pazaru. Vučića su dočekali sa bakljama u tom gradu.

“Jasno vam je da posljednjih nekoliko dana u moru obaveza i nedaća, nemam ni vremena da se bavim kampanjom. U vihoru rata koji se dogodio, moramo da brinemo da za budućnost naše djece i da im obezbijedimo sve što im treba”, rekao je.“Pitao sam se zašto su napisali SNS koju volim, zašto nisu napisali SDP? To mi govori o tome koliko naši ljudi iz Beograda ne žele da razumiju druge ljude, lljude koji ovde žive. To govori koliko još imamo da učimo jedni o drugima i jedni od drugih”, rekao je.“

Ja sam uvijek znao da kad god idemo na zajedničku listu znao sam da će glavni napad na Rasima da bude – zašto je sa mnom, kao što će za sve ono pto uradim u Pazaru neki drugi mnogo pametni u Beogradu meni da spočitavaju zašto baš tamo pravimo najljepše škole i auto-puteve”, kazao je.

“Ne mislim da je bilo ko od nas bezgrešan, ja svakako nisam. Da li možete da mi nađete nešto od pijre trideset godina, sigurno da da… Ali svako od nas je grešio. U posljednjih 10 godina dao sam sve od sebe da čuvamo mir u stabilnost i radimo na tome da gradimo što bolje odnose između Srba i Bošnjaka”, dodao je.Zamolio je prisutne da sude po djelima i da pogledaju da li danas žive bolje nego prije nekoliko godina. “Razumio sam Rasima, i želim i vama Bošnjacima da kažem – ja vas volim kao i sve druge građane Srbije, iskreno vas volim. A kolika je moja iskrenost mJerite po dJelima. MJerite po tome ko je otišao kada je u Priboju bilo teško, ko je otišao da kaže da to više ne može da se trpi”, kazao je Vučić.

On je dodao i da je u svih ovih deset godina dao sve od sebe da sačuva mir u regionu i to po svaku cijenu. “Mislim da niko nije obišao toliko sela u okolini Sjenice, Novog Pazara, Tutina kao ja. Počeli smo da radimo puteve tamo gde ih nikad nije bilo. Počinje da se gradi vodovod i kanalizacija jer želim da djeca mogu da planiraju svoju budućnost ovdje. Napravićemo vam auto-put do Sarajeva da možete tamo lakše da odete. Ja nemam nikakav problem da kažem da sam zadovoljan kad su Bošnjaci odavde dobro povezani sa Bošnjacima iz Sarajeva. Sjećate se bio sam jedanput u Pazaru

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close