Ispovijesti

Imam nepunih 17 godina i sinoć me je tetka pozvala da prenoćom kod nje jer je bila sama obzirom da je tetak sa sinom otišao

Kada sam došla kod tetke iznenadila sam se dočekom, na stolu je bila flaša crnog vina i tako to Rekla mi je da ćemo se malo opustiti i da se ne brinem jer neće nikome reći. Nakon što smo popile skoro po dvije čaše vina tetka se počela čudno ponašatai, približila mi se i počela milovati. Bilo mi je malo neugodno, ali se nisam odupirala. Uzela me za ruku i odvela u spavaću sobu gdje smo nastavile da se mazimo i razmjenjujemo nježnost. Ubrzo smo bile bez odjeće, imam 17 godina i uz par čaša vina nije joj trebalo mnogo da me tetka maksimalno uzbudi, moja krv je ključala od uzbuđenja, a tada je za mene uslijedio neočekivan šok… u spavaću sobu je ušao meni totalno nepoznat muškarac. Po izgledu imao je nekih 35 godina, vidno sam se uplašila, a tetka mi je tada rekla da se smirim i da je to usvari njen ljubavnik koji je već više godina redovno čini sretnom i zadovoljnom. Dok mi je to pričala on je već bio sa nama u krevetu.

I dalje mi nisu jasni i nikada mi neće biti jasni ljudi koji sede za stolom u kafiću ili restoranu, urlaju dok pričaju i smeju se onako izveštačeno iz sveg glasa tako da uznemiravaju bukvalno sve ostale goste u objektu. Brate, ‘ajde iskreno, šta to uopšte znači?! Ja kontam da moroni kapiraju da tako pokazuju koliko su oni sad tu nešto bitni pošto smo svi ostali prinudjeni da slušamo njihov debilni razgovor, ali ono što se pitam je kako niko još nije shvatio koliko ih zapravo svi ostali koji tu sede preziru u tom trenutku i najradje bi ustali i polomili ih od batina? Kakva bre bitnost, to je samo dokaz koliko ste svi vi koji ovo radite mentalno ograničeni i nekulturni, da ste verovatno rasli negde na planini ili u nekoj prašumi. Ja ne znam, u zemlju bih propala kad bih primetila da se zbog mene svi okreću i gledaju me kao debila, ne znam samo kako dotične osobe mogu da trpe sve te poglede i da ih ne dotiče, bez komentara sam.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close